Wednesday, April 20, 2011

Er is ergens een ernstig misverstand

Er is ergens een ernstig misverstand!

Ik en veel andere Israelis zijn niet tegen, maar pro een Palestijnse staat, met erkende grenzen die zullen worden afgesproken tussen de beide partijen. En als de kwabbels een beetje hadden opgelet, de Wikileaks laten zien dat deze besprekingen, ondanks alles, vooruit gaan.
Wat wij niet willen, is een gewapend Palestina, over de plaats van de grens schijnen we eens te kunnen worden, en beide zijden zullen moeten ingeven. Er is niets wat de VN of de EU kunnen doen dan de vredesonderhandelingen te steunen.

Nu over de 5 aanvallen van Mihai op het VKBlog, zo als hij weet (en schuldig is) ben ik geschorst voor 14 dagen, dus kan ik hem niet antwoorden op zijn ziekelijke huilbakken, en inderdaad, ik neem wraak op elke, in mijn opinie aanval. Ik zou bijvoorbeeld kunnen schrijven: de lezers moeten later niet zeggen dat ik hun niet gewaarschuwd heb als het allemaal bekend gemaakt wordt. Nu let op, ik heb de naam Mihai niet genoemd, en ik heb alleen maar een gedachte in de lezers hoofd geplaatst. Als hij dan zou protesteren (zoals hij op mijn dreigement of waarschuwing heeft gedaan, elk protest, herhaald mijn beschuldiging op Google (en er zijn meer mogelijkheden. Ik zal hem niet aanvallen, als hij mij niet aanvalt, maar als hij mij moordenaar van kinderen noemt, net als hij dat nu heeft gedaan, heb ik het recht om te beantwoorden.

Ik had bijna geantwoord in het schandalige gedrag van Mihai t.o.v. the Saint en zijn dochter, maar besloot om mijn mond te houden tot na mijn schorsing, maar het laat wel zien, hoe wanhopig Mihai is, en hoe hij zijn woeden niet kan controleren.
Nog een vraagje, ik wist niet dat kelners in Nederland tentamens moeten schrijven, de specialisatie in Nederland begint fantastische hoogten te bereiken.

No comments: