Wednesday, May 18, 2011

Shihad Farfour, heb je je 72 muisjesmaagden al gekregen?

Het is nu bijna 5 jaar geleden dat Farfour werd vermoord door de Hamas. Het is niet helemaal duidelijk of het Shihad status geld voor de Gaza kinderheld, daar zijn dood niet voldoet aan de eisen, namelijk het sterven in strijd voor de Palestijnse zaak, want Farfour was een muis (mickey muis) die sneuvelde aan de hand van een oprechte kindervriend en pedagogisch expert, en niet door verdwaald Israƫlisch vuur.



Een paar dagen geleden lazen wij hoe die vuile IsraĆ«li’s de Palestijnse literaire erfenis hadden gestolen, en terecht als we toch bezig zijn, moeten we de vuile moord op Farfour niet vergeten.

Wat mij werkelijk verwonderd, na het te vroege heengaan van onze Farfour, wie neemt de plaats in de fantasie van kleine Gaza kinderen, die hopen op te groeien als kleine terroristen die sterven in hun strijd tegen de Joden als helden (Shihad)?



Ik kan mij het verjaarsfeestje van kleuters indenken, met cadeautjes (plastic geweer of handgranaat) met de wens, dat je vlug zal opgroeien in een terrorist en dat je als shihad zal sterven, en een hand geeft aan je moeder bij het oversteken van de straat.



Oh gij anti Israel bashers begrijp wat je steunt.



Verder lees het pers rapport van bijna 5 jaar geleden, lees en huiver, of lees en geniet, afhankelijk van het type mens?



==Gaza City, Gaza Strip -- It's not exactly the Mickey Mouse Club.

A children's TV show in the Gaza Strip, affiliated with Hamas, has ended with a Mickey Mouse look-alike character being beaten to death.

The mouse preached Islamic domination. But in the end, he was killed by an actor playing an Israeli official who was trying to buy the mouse character's land.

At one point, the mouse called the Israeli a "terrorist."
A teenage girl who was featured on the program told viewers that the mouse, named Farfour, "was martyred while defending his land." She said he was killed "by the killers of children."

The weekly show featuring the giant black-and-white rodent with a high-pitched voice had attracted world-wide attention as the character called on Palestinian children to fight Israel.
Israeli officials have denounced the program as incendiary and outrageous.

Associated Press ==

No comments: