Tuesday, May 15, 2012


Ben ik mijn broeders hoeder?

We hebben hier een afschuwelijke moord, gepleegd bij een van de zonen, die zijn ouders vermoorde, schijnbaar om zijn gokschulden te dekken met de erfenis..
Het gebeurde een paar maanden geleden in Jerusalem, toen de vermoorde ouders werden gevonden bij de politie, na een telefoontje van de verdachte zoon. Alle aanwijzingen en clues die gevonden werden ter plaatse, inclusief forensic bewijzen van DNA, en een video van een straat kamera wezen op Daniel, die eerst beweerde, die nacht een alibi te hebben buiten Jerusalem, maar later toegaf dat hij in zijn ouders huis was tijdens de moord (hij zat verborgen op de WC), en alles had gehoord.

Maar Sherlock Holmes had genoten van deze misdaad, want Daniel beschuldigd zijn identical tweeling broer Nir als dader. Nu zou dit makkelijk opgelost zijn met een DNA test, maar wat blijkt, bij identical tweelingen, hun DNA is het zelfde, en al hoewel Daniel had redenen voor de moord (zijn gokschulden en het feit dat hij vedacht wordt van pedophilia (, iets wat de ouders niet wisten maar zijn tweeling broer Nir wel, en misschien als wapen gebruikt wordt als chantage tegen Daniel).
Maar Daniel is niet zomaar iemand, hij is een bekend Advokaat, die zich had gespecialiseerd in ervenissen en aangewande processen.

De identical tweelingen hebben wel het zelfde DNA, maar verschillende vingerprinten, maar dat helpt heel weinig, daar de dader de gehele moord ruimte (slaapkamer van de ouders) had gereinigd met bleekwater, en natuurlijk beide zoons kwamen vaak hun ouders bezoeken, dus vingerprinten zijn buiten de moord kamer, weinig bewijs

No comments: