Friday, September 2, 2011

Zouden ze werkelijk hun pet opeten?



Nu heeft de VN commissie besloten dat de zee blokkade van Gaza door Israel niet in strijd is met het volkenrecht. Al de schreeuwers die bijna (maar nog niet helemaal) hadden mee gevaren in de 2de Flotilla om Gaza te bevrijden van de zionisten met medicijnen die allang onbruikbaar waren, zoals Mihai (de grote rechtskenner), Reggie, Johanna (mensen rechten specialiste) en andere mee schreeuwers, die, als het mogelijk is (of onmogelijk) Israel overal de schuld van geven. Deze Keer, niet gelukt jongens, Het blijkt dat de VN niet volkomen gepolitiseerd is, en soms krijgen we een objectief rapport van de VN. Inderdaad heeft Israel ook een veeg uit de pan gekregen, door het overdreven gebruik van geweld, en natuurlijk hadden onze commando’s elke klap die ze kregen met knuppels en pijpen, netjes dank U wel, moeten zeggen, en toen ze uiteindelijk de gegijzelde soldaten bevrijden, en de terroristen vast bonden, hadden ze moeten zorgen, dat de heren comfortabel zaten.
De VolksKrant, ons vroegere blog adres, schreef vandaag het volgende

== Israël heeft te kampen met een reële bedreiging van de kant van militante groeperingen in de Gazastrook. De zeeblokkade die de Joodse staat aan het gebied oplegt om wapenleveranties te voorkomen, is dan ook niet in strijd met het volkenrecht.
Dit is de conclusie van een VN-commissie die het incident met het Turkse schip Mavi Marmara in mei 2010 onderzocht. Israëlische militairen doodden toen negen Turken. Het rapport is gelekt aan The New York Times, die er vandaag uit citeert.

Het rapport is al maanden klaar, maar niet gepubliceerd om de betrekkingen tussen Israël en Turkije niet verder te schaden. Ankara is niet blij met de conclusies van het rapport.

De commissie onder leiding van de voormalige Nieuw-Zeelandse premier Geoffrey Palmer concludeert wel dat Israël 'buitensporig en onredelijk' geweld heeft gebruikt bij het incident. Het rapport stelt dan ook dat Israël excuses zou moeten aanbieden en een schadevergoeding zou moeten betalen.==

Nu kan het mij persoonlijk niets schelen wat deze geëerde commissie heeft besloten, daar iedereen deze beslissing aan zijn laars zal plakken, Israel gaat geen excuses aanbieden a

No comments: