Sunday, August 16, 2009

geen heiligen meer in Israel

Door David Verveer

In de vroege dagen van het Zionisme hier in Israël, waren er geen Joodse misdadigers, men had zo een veilig gevoel dat men de deuren niet af sloot met sleutels, of een master sleutel gebruikte die alle deuren kon open maken.

Helaas, deze goede dagen zijn voorbij, en moord, roof en diefstal zijn hier elke dag en onze kranten, en tv reportages laten ons geen moment met rust, en moeten de bloedigste misdaden in detail uitleggen, met de na bestaande spreken, de begrafenis van het slachtoffer filmen, en tot het been, de zaak uit pluizen en ons de al bezorgde kijkers / lezers nog banger maken.

Er zijn hier dus ook misdadigers maffioso, die ook in families zijn verdeeld, die niet alleen de drugs trade beheersen, maar ook het nachtleven, en bedrijfsleven bedreigen. Deze misdadigers zijn in het merendeel Joden, en dragen een keppeltje, daar zij erg gelovig zijn, of denken dat het keppeltje hun zal sparen. In de laatste 10 jaar of zo, vechten de Israëlische maffioso elkaar, proberen elkaar dood te schieten, met gevolg dat de verdwaalde bom / kogel, enz. Onschuldige slachtoffers maakt.

Dus kunnen we nu zeggen, Israël is een normaal land geworden, en geloof ik dat onze misdadigers ook aan export geloven, zo lees je over Interpol acties die Israëliërs arresteren in het buitenland (we hebben zulke groepen in Nederland, die tamelijk berucht zijn).
Deze laatste week zijn er geloof ik 12 mensen vermoord op straat, meeste om onzinnige redenen, die de psychiaters aan het hete warme en vochtige zomer weer beschuldigen, daar met dit weer, de tolerantie vermogen erg laag is, en men vlug bloed nijdig reageert.

De Israëlische politie heeft zijn handen vol, niet alleen de grote hoeveelheid van criminaliteit op straat, maar ook wilde demonstraties van Ultra religieuze groepjes in Jeruzalem, Palestijnen die zonder werk vergunning werk zoeken in Israël, het wilde auto en motor verkeer dat veel meer slachtoffers eist dan de oorlog met de Arabieren, en de Ministerie van Financies, die geen gelden vrij maakt om de politie uit te breiden, ja we kunnen zeggen, het heilige land heeft geen heiligen meer, maar schijnheiligen bij de vleet.

No comments: