Thursday, March 4, 2010

gemeenteraad verkiezingen, Islam en Israel, PVV

Gemeente raad Verkiezingen, Islam, PVV en Israel

Door David Verveer

Gisteren waren er in Nederland de Gemeente raad verkiezingen, en in de avond werden de voorlopige uitslagen gepubliceerd op de Internet, en zo als het gaat met gemeente raad verkiezingen, de resultaten zijn gemengd tussen plaatselijke belangen partijen, en de landelijke partijen, en iedereen die nu beweerd dat dit een verlies is van links, rechts, groen, paars of blauw, laat alleen zijn fantasie vrij, maar heeft geen enkel houvast om de nationale verkiezing uitslagen te voorspellen.

Persoonlijk, als buitenlander heb ik geen idee en ook geen interesse om deze plaatselijke verkiezingen te ontleden, wel heb ik een paar opmerkingen welke indirect met ons in Israel te maken hebben, en die ik als verwoed lezer van al het Nederlandse commentaar op Israel, even wil uit pluizen.

De laatste jaren is de angst voor de Islamitische bevolking in Nederland erg toe genomen, niet alleen door de relletjes van een paar bendes van Marokkaanse jongelui, maar ook omdat een grote groep van arme allochtone mensen de oude stad van de grote woning centra bevolken. In de binnenstad hoor je tegenwoordig meer vreemde talen dan Nederlands, en in de avond is het niet veilig om daar te wandelen op je eentje.

Deze groei van buitenlanders, vooral Islamieten (Turkije en Marokko), mensen met andere klederdracht, andere gewoontes en vooral andere kleur huid maakt de doorsnee Hollander onzeker en bang dat in de toekomst deze nieuwe inwoners de meerderheid zullen worden, met gevolgen, dat het land langzaam maar zeker door hun zal worden overgenomen. Die angst benut Meneer Wilders met zijn P.V.V. en heeft een grote populaire politieke kern bij de lagere middenstand, bij mensen die door de allochtone aanwas van hun buurt en werk zijn verdreven. De heer Wilders die in zijn jonge jaren een paar jaar in Israel was geweest en die een Joodse vrouw heeft, mengde zijn afkeur voor de allochtoon samen met de Israëli oorlog tegen de Palestijnse Islamieten, in zoiets als, iedereen die Islamieten vecht, is mijn vriend, wat hij ook vaak laat horen in zijn toespraken.

Bang voor populaire bewegingen zoals Leefbaar Nederland en de PVV, de vroegere linkse partijen, die vroeger erg pro Israel waren, werden anti Israel en pro Palestina, omdat als Wilders beweerd dat Israel goed is, dan zal Israel waarschijnlijk erg fout zijn, en toen kreeg je die heel makkelijke reflexen, dat alle problemen met de Islam zijn Israëls schuld.

De aanval op Israel bij Nederlandse politieke leiders word steeds sterker, vooral in de media en op de Internet, en daar de waarheid en objectiviteit onbelangrijk zijn, en de propaganda van de Palestijnse bewegingen word gebruikt door de zelfde anti Wilders groepen lezen we iedere dag over misdaden, moord, landroof en bezetting door de Israëlische leger op de arme Palestijnse bevolking.

Nu zal de Nederlander moeten beslissen in de komende verkiezingen, wat hij liever wil de pro Israel anti Islam PVV, die de Allochtonen wil terug sturen naar hun land van herkomst, of de huidige regering partijen die tegen Israel stemmen in de UN, anti Israel lawaai maakt, maar verder ons met rust laat, daar ze begrijpen dat wij hun niet kunnen helpen met het allochtonen probleem.

Dus verwacht ik dat t.o.v. ons niets zal veranderen, we blijven in het verdomd hoekje zitten, we blijven overal de schuld van krijgen, en de Nederlander blijft de Palestijn steunen met geld en vooral morele steun, en voor mijn part, het kan me weinig verdommen.

No comments: